2 kantaesitystä lokakuussa 2016


Syksyllä valmistui 2 uutta kuorobiisiä:

Kolme käkeä (tilaaja Joensuun Naiskuoro, joht. Helena Hulmi, k.e. 29.10.2016)

Viis´astu ja heti viisastu! (tilaaja Lahden musiikkiluokat, k.e. 14.10.2016)

Susasolilta on tulossa uusia ennenjulkaisemattomia laulujani tämän vuoden aikana. Ensimmäisenä näkevät päivänvalon Hän on. Walt Whitman Collegen sekakuoron tilaus vuodelta 2014, ja Valoon! vuodelta 2013, jonka tein tamperelaiselle Apricus -kuorolle, jota sain luotsata vuoden verran. Hän on. on Lauri Siiralan runoon tehty, käännös kalevalamitalle on minun. Valoon! on oma tekstini.

Arkijumalattaret -sarja Johanna Westersundin teksteihin on viiden laulun sarja naiskuorolle, jossa esitellään viisi naisarkityyppiä, joiden luonteenpiirteet juontavat Kreikan mytologian arkkityyppisiin jumalattariin. Johanna saattaa tehdä vielä kuudennekin tekstin, joten odotellaan tämän kanssa.. Joka tapauksessa kohottavia lauluja meille naisille! Loistakoon Afroditen kultainen kipinä meissä kaikissa.

Sarja Iiris Brocken lauluja on myös työn alla. Olen saanut Kontiolahdelle muutettuani tutustua lähemmin tähän armoitettuun laulaja-lauluntekijään, jonka vahvat tekstit ja kauniit melodiat ovat valloittaneet paikan sydämessäni. Haluan sovittaa suosikeista sarjan naiskuorolle.

Aika paljon on työn alla, mutta mukaan mahtuu vielä, eli jos haluat tilata biisin, niin senkus! ;o)

 

 tammikuu 31, 2017 - TechWizard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *